Meistä

Blaze Display Technology Co., Ltd. on vuodesta 1982 lähtien ammattimainen LCD-näyttölaite, suunnittelija, valmistaja ja Blaze Groupin tytäryhtiö. LCD-näyttölaitteiden johtava high-tech -yritys ja yksi Kiinan ensimmäisistä LCD-näyttövalmistajista on yli 30 vuoden kokemus näyttötekniikasta.

Tarjoamme monokromaattisia ja värillisiä LCD-näyttöjä: LCD-paneelit (TN, HTN, STN, FSTN, DSTN, CSTN-tyyppi), LCD-moduulit (COB, COG, COF, SMT, TAB-tyyppi), Character LCD -moduulit, Graafiset LCD-moduulit, Moduulit, segmentoidut LCD-moduulit, Dot Matrix LCD-moduulit, STN-LCD-moduulit, FSTN-LCD-moduulit, standardin LCD-moduulit, mukautetut LCD-moduulit, TFT-LCD-moduulit, Active Matrix OLED -tekniikka, Passiiviset matriisi-OLED-näyttömoduulit, kosketusnäytöt (erityisesti LGP-annostelija, polttoaineen annostelija, öljyannostelija, kaasuanturi, virtausmittari, KWH-mittari, energiamittari, vesimittari, kaasu-mittari, älykäs mittari), kello- ja kelloradiot, tietoliikenne, kodinkone, teollisuusvalvonta, Värinäyttöjärjestelmät ja muut teollisuudenalat.

Olemme osoittautuneet luotettavaksi toimittajaksi, myymme korkealaatuisia LCD Display -tuotteita joidenkin suuren mittakaavan elektroniikan valmistajille eri puolilta maailmaa, kuten GE, Motorola, Philips, Itron. Nykyään Blaze Display tarjoaa LCD-näyttöjä mittaus- ja langattomat puhelimet tuotteille GE ja Motorola OEM -valmistajille. Tuotteemme ovat kaikkialla maailmassa, ja suurin osa niistä myydään Japaniin, Amerikkaan, Eurooppaan, Etelä-Koreaan, Taiwaniin, Kiinaan, Kaakkois-Aasiaan, Hongkongiin jne.

Kaikkiaan 73 Blaze Displayn insinööriä (9 heistä laivatutkimuslaitoksista) on varustettu runsaalla kokemuksella näyttökentästä, joka tukee meitä tutkimuksessa, kehittämisessä, suunnittelussa ja tuottamisessa ajoittain, mikä antaa meille mahdollisuuden tavata asiakkaitamme jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin sekä vakuuttaa meidät toimittamaan korkealaatuisia LCD-näyttöjä alhaisin kustannuksin.

Tuotantoresursseilla ja teknologian syvyydellä Blaze Display on valmis palvelemaan jokaista asiakasta LCD Display -tuotteille ja täysin tyydyttämään luotettavuuden, laadukkaan kilpailukyvyn vaatimukset. Laadunvarmistusohjelma toteutetaan myös Blaze Displayissä, jossa se hankkii ISO 9001: 2000-sertifikaatin. Blaze Display pystyy pitämään läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa ja toimimaan nopeasti asiakkaidensa kanssa ja reagoimaan nopeasti niiden vaatimuksiin, toimitusaikataulut. Voimme myös lähettää lähetykset mihin tahansa pohjaan, jotta ne täyttäisivät asiakkaan varastonhallintaohjelman.

Vahva ja pitkäaikainen asiakassuhteiden ja toimitusketjun muiden kumppaneiden kanssa suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä tuotteita ja kustannustehokkaita ratkaisuja tämän päivän nopeassa maailmanlaajuisessa liiketoimintaympäristössä.