STN LCD-näyttö lasi Panel

STN LCD-näyttö lasi Panel

Super kierretty Nematic (STN) LCD vaikka kierretty Nematic nestekidenäytöt voidaan kuljettaa lomitettu aika tavalla lisättävä näyttötiedot, ne ovat vain vähentää kontrastia ja rajoitettu katselukulma. Saavuttaa erittäin Multipleksoituja näyttää, super kierre teknologia on...

Tuotetiedot

Super kierretty Nematic (STN) LCD-näytöt

Vaikka kierretty Nematic LCD saatat ajaa aika lomitettu tavalla lisättävä näyttötiedot, ne ovat ajallisesti vähentää kontrastia ja rajoitettu katselukulma. Saavuttamiseksi erittäin Multipleksoituja näyttää super kierre teknologiaa käytetään.

Super kierretty Nematic nestekidenäytöt on kierre, joka on suurempi kuin 90 astetta, mutta alle 360°. Tällä hetkellä useimmat STN näytöt tehdään kierre 180° ja 270°. Suurempi kierre kulmat syy jyrkempi kynnys käyrät, joka koonnut päällä ja pois jännitteet lähemmäksi. Jyrkempi raja-arvojen avulla multiplex hinnat yli 32 saavuttamiseksi.

Tämän tyyppinen näyttö LC materiaali käsitellään enemmän kuin 90° kierre kilpi; tyypilliset arvot vaihtelevat 180° 270°. Polarizers tässä tapauksessa ole asennetaan rinnakkain LC pinnalla vaan pikemminkin joitakin kulmia. Solu, siis toimi valo "ohjata" periaatteella kierretty Nematic LCD-näytöt, mutta birefringence periaate. Asema polarizers, solun paksuus ja birefringence LC valitaan johtaa tietyn värin "off"-tilassa. Yleensä se on keltainen-vihreä maksimoida kontrastisuhde. LC solussa on "super kierretty" joka antaa sille mahdollisuuden käyttää multiplex korkea. Kierre kasvaessa keskellä kerros LC-molekyylit ovat linjassa sovellettu sähkökentän pienempiä muutoksia jännite. Tästä aiheutuu erittäin jyrkkä siirto vs. jännitteen käyrä, jolloin jopa 240-line limittävän.

STN-tekniikka tulee kaksi colorations vihreä STN ja hopea STN. STN-vihreä on tummanvioletti / musta merkkiä vihreä tausta. STN-hopea on tummansininen / musta merkkiä hopea pohjalla. Vaikka sen hinta on keskitason, mutta se on erittäin hyvä kuvanlaatu. Kontrasti on samankaltaisia TN tekniikkaa.


Pari:Merkin LCD-näyttö BCB0802-02 Seuraava:FSTN LCD-näyttö lasi Panel

Tutkimus